HYHY tiedottaa ajankohtaisista asioista HYHY-tiedottein, sähköpostilla jäsenkirjein, nettisivuilla ja Facebooksivuilla. Näistä voi lukea sekä yhdistyksen omista kulttuuri-, virkistys- ja harratustapahtumista, yliopiston järjestämästä koulutuksesta että liiton ja järjestötason ajankohtaisista asioista. 

HYHYn tiedotteet ja jäsenkirjeet tulevat sähköpostiisi. Löydät ne myös Ammattiliitto Pron Proplus sivulta Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry - dokumenteista. Tälle sivustolle Tiedotteita ei enää julkaista.

Verstas-lehteä ei enää julkaista. Vanhat Verstaat löydät Issuu lehdestä sekä pdf-tiedostot myös täältä.

Tiedostustoimintaa koordinoidaan Viuhka-työryhmässä.

*****

 

Vuoden esihenkilö 2020 on julkistettu

Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry. on valinnut Helsingin yliopiston vuoden esihenkilön 2020, joka on palvelupäällikkö Päivi Pakkanen. Hän työskentelee YPA:n opetuksen strategisissa palveluissa. Poikkeustilanteesta johtuen erillistä julkistamistilaisuutta ei valitettavasti voida järjestää.

Tiedote jossa myös perustelut on luettavissa tässä.

 

Aiemmin Vuoden esimieheksi valitut ovat kirjastonjohtaja Marja-Liisa Harju-Khadr, professori Timo Koponen, professori Pirjo Kukkonen, dosentti, yliopistonlehtori Marja Martikainen, professori Olli Mäenpää, kirjastonjohtaja Pirjo Rajakiili, johtaja Seija Korhonen, tutkimusteknikko Anu Ahlroos-Lehmus,  

kirjastonjohtaja Tuula Ruhanen, hallintopäällikkö Leo Pyymäki, professori Esa Korpi, ylivahtimestari Lasse Hämäläinen, professori Liisa Keltikangas-Järvinen, professori Jari Lavonen, johtaja Ulla-Kristiina Tuomi, professori Tom Böhling, tietohallintojohtaja Ilkka Siissalo, palvelupäällikkö Sini Saarenheimo, dekaani Hannu Nieminen ja dekaani Kai Nordlund.

Kampanjan suojelijana toimii yliopiston kansleri Kaarle Hämeri .

Kuvia ja tiedotteita aikaisemmista Vuoden esimiesten julkistamistilaisuuksista: 2019, 201820172016, 20142013, 2012, 2011, 2010 ja 2009

Alakategoriat