Löydät listietoja jäseneduista ja -maksusta yläpuolella olevan navigaation linkeistä.

Jäseneksi voit liittyä lomakkeella jonka saat joko lähimmältä HYHYn luottamusmieheltä, tulostamalla tästä pdf-muodossa tai pyytämällä lomakkeen toimistolta, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. (09) 135 4926. Täytä lomake huolellisesti ja allekirjoita se. Toimita lomake HYHYn toimistoon, yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta tai yhteystiedot sivulta.

TAI

Voit täyttää Pardian nettisivuilla sähköisen lomakkeen. Tulosta valtakirjaksi joko oma liittymislomakkeemme, jossa on täytettävissä kaikki tarvittavat tiedot sekä meille että palkkatoimistoon tai Pardian lomakkeella tulevan valtakirjan. Lähetä heti Pardian valtakirja HYHYn toimistolle leimattavaksi.

Tultuasi hyväksytyksi saat HYHYstä uuden jäsenen kirjeen, jossa on tärkeitä ohjeita, tiedotusta ja mukava pieni lahja. Tällä hetkellä  uusi jäsen saa elokuvalipun.

Jäsenmaksusta kerrotaan kakkosnavin Jäsenmaksu-sivulla.

pagebrake oma 
Ohjeita pdf-lomakkeen täyttämistä varten
(lomake on tulostettava ennenkuin täytät sen):

  • Täytä henkilötietosi huolellisesti. Tarvitsemme henkilötunnuksesi verottajaa ja työttömyyskassaa varten. Palvelussuhdetietoja tarvitsemme edunvalvonnassa. Antamasi tiedot tallennetaan jäsenrekisteriin.
  • Allekirjoituspäivämäärä on tärkeä! Huomaa, että jäsenyytesi ei voi alkaa ennen allekirjoituspäivämäärää! Työttömyysturvan kannalta on tärkeätä, että hakemus on yhdistyksen toimistolla seitsemän (7) päivän kuluessa allekirjoituspäivämäärästä.
  • Huomaa myös lomakkeen vasemmassa alareunassa olevat tietojesi luovustuslupaa koskevat rastit!
  • Ota itsellesi kopio jäsenhakemuksesta.

Huomioi, että Työttömyyskassa Statian jäsenenä voi olla vain palkkatyöntekijä, ei yrittäjä. Yrittäjäksi katsotaan työttömyysturvalain nojalla kaikki:

  • YEL- tai MYEL-velvolliset
  • johtavassa asemassa olevat yrityksen osaomistajat
  • oma omistus väh. 15 % tai perheen kanssa väh. 30 %)
  • perheyrityksessä työskentelevät samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet (oma tai perheen omistus väh. 50 %).

Lomakkeen lukemiseen ja tulostukseen tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voit tarvittaessa ladata itsellesi ilmaiseksi Adoben www-sivuilta.