Jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa.

Kun olet työssä: jäsenmaksusi on 1,35 % /kk bruttotuloista. Jäsenmaksu peritään suoraan palkasta jäseneksi hyväksymisen jälkeen. Mikäli lähdet yliopistolta, eikä uusi työnantajasi peri jäsenmaksuja palkasta, voit jatkaa itsemaksavana jäsenenä. Saat Pardiasta viitenumerolliset maksulaput joihin lasket kuukausittain jäsenmaksusi. Muista ilmoittaa yhdistykselle ja/tai Pardiaan jos työnantajasi vaihtuu!

Palkattomalla ajalla - HUOM!
Mikäli siirryt tilapäisesti palkattomalle vapaalle, esimerkiksi perhevapaille, opintovapaille, vuorotteluvapaalle tai jos jäät työttömäksi, pitää sinun ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin HYHYn toimistolle tai Pardiaan. Anot yhdistykseltä palkattoman ajan alennettua jäsenmaksua, joka on 4 euroa/kk. Näin ylläpidät jäsenyyttäsi ja voit käyttää kaikkia tarjoamiamme jäsenetuja.

Eläkkeellä: Kun siirryt eläkkeelle, ilmoita asiasta HYHYn toimistolle tai Pardiaan. Saat täytettäväksi lomakkeen, jolla voit joko ilmoittaa erosta tai anoa eläkeläisjäsenyyttä.

Alle 68-vuotiaan eläkeläisen jäsenmaksua on kahden suuruista: ilman vakuutusturvaa jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi. Jäsenmaksu kattaa kalenterin ja liiton ja yhdistyksen lehdet.

Jos valitset 68 ikävuoteen saakka voimassa olevan vakuutuksellisen eläkeläisjäsenyyden, on sen hinta tällä hetkellä 60 euroa/vuosi. Jäsenmaksu kattaa työsuhteisen edunvalvontaa ja työttömyyskassan palveluja lukuunottamatta kaikki jäsenedut. Täytettyäsi 68 vuotta voit jatkaa HYHYn ja YHL:n eläkeläisjäsenenä 20 euron vuosimaksulla. Mikäli haluat neuvotella vakuutusyhtiön kanssa oman, yli 68-vuotiaan tapaturma-, matka- ja matkatavarvakuutuksen, tee se sinä vuonna kun täytät 67 vuotta. Vakuutusyhtiö tekee päätökset siitä, myöntävätkö vakuutukset, terveystarkastuksiin perustuen. Mikäli haluat erota MUISTA ILMOITTAA SIITÄ välittömästi HYHYlle.