| Päivitetty 9.9.2020 |

HYHYn ehdokkaat pärjäsivät hyvin Pron edustajistovaaleissa. Elisa Hyytiäinen on valittu edustajistoon! Merica Ahjolinna, Juha Hurme ja Timo Valtonen ovat kaikki edustajiston varajäseniä. HYHY onnittelee!

Koska koronatilanteen takia emme voi järjestää jäsentapahtumia, HYHYn hallitus päätti tukea jäsenedulla erityisesti esittävän taiteen tapahtumia. Saat enintään 25 euron tuen kun osallistut omavalintaiseen kulttuuri- tai urheilutapahtumaan, esim. konsertti, teatteri (paikan päällä tai striimattu), yksittäinen urheilutapahtuma (joko katsomossa tai osallistuen), ohjattu yksittäinen retkeilytapahtuma jne. aikavälillä 14.9. - 15.11.

Tuen saa lähettämällä seuraavat tiedot: tapahtuman lippu/kuitti hintatietoineen, nimi, jäsennumero ja tilinumero joko postitse osoitteeseen HYHY, Meritullinkatu 9 B 24, 00170 Helsinki tai sähköpostilla (lippu/kuitti skannattuna) osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mahdolliset tiedustelut osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

*****************************

Tarinoita yhdistyksen retkiltä:

HATO-valiokunta teki retken Aeneumiin   || 
HYHYn retki Fazerilaan


HYHYn syyskokouksessa 2019 hyväksytiin uudet säännöt. Ne löytyvät tästä

Jatkossa HYHY tiedottaa täällä ja jäsenkirjeissä sekä FaceBookissa. 

--------------------------------------

  • Huolehdithan, että yhteystietosi ovat kunnossa Proplus -palvelussa!

  • Muistathan, että vapaa-ajanvakuutuksesi on Turvassa. Infoa mm. täällä ja lisätietoja vakuutuksista saat Turvan asiakaspalvelusta, p. 01019 5110 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

  • Selaa Pron jäsenetuja ja etsi itsellesi sopivia tapahtumia ja koulutuksia Pron Jäsenedut-sivuilta!                                 
  • KUTSU: PÄÄKAUPUNKISEUDUN, KESKI-UUDENMAAN JA LÄNSI-UUDENMAAN ALUEEN PRON JÄSENIEN YHTEINEN KESKUSTELUTILAISUUS ENNEN PRON EDUSTAJISTON KOKOUSTA
    https://kilta.proliitto.fi/kalenteri/Tapahtumatiedot?id=15940

Tärkeitä yhteystietoja

Verstas-lehdet ovat netissä, löydät ne HYHYn Tiedotusosiosta.
Viimeisimmän Verstas -lehden näet jo tästä: klikkaa kuvaa (pdf) tai lue Issuu.
Verstastb2019 2