| Päivitetty 3.9.2018 |

Lue lisää Pardian järjestöllisestä uudistumisesta Pardian ja liiton sivuilta.

  • Katso liiton arvonnat ja jäsenhankintapalkinnot YHL:n sivuilta.  

HYHYn luottamusmiesvaalit järjestetään Helsingin yliopistolla, HYY-Yhtiöissä, Kiinteistöpalvelut Oy:ssä ja Unigrafiassa nyt syksyllä 2018. Vaalien ehdokasasettelu tapahtuu ajalla 17.9.-28.9.2018. Lue HYHY-tiedote 7/2018, tulosta ehdokaslomake ja esitä jäsenkolleegaasi luottamusmieheksi!

  • Liiton sähköpostitiedotteita tulee jäsenistölle säännöllisesti, lähettäjänä YHL. HYHY lähettää tiedotusta tarpeen mukaan ja mm. Kulttuurikanavan tiedotteita on tänä vuonna lähetetty 10. Jos et ole saanut sähköpostejamme, käy vilkaisemassa välillä roskapostilaatikoitasi. Palveluntarjoajat päivittävät usein palomuurejaan ja viestit saattavat jumittua. Kysy neuvoja asiaan atk-tueltasi.

  

  | Liity jäseneksi | Mitä HYHYn jäsenmaksulla saat? Saat ammatillista ja yksityisoikeudellista lakiasiain apua ja luottamusmiehet ovat käytettävissäsi. Sinulla on vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, matkustaja- ja matkatavaravakuutukset (lue lisää klikkaamalla tästä linkistä). Voit hyödyntää HYHYn ja liittojen tapahtumia ja koulutuksia, anoa koulutustukea ja tutkintostipendejä. Saat vahvan verkoston ja vertaistukea. Voit  osallistua virkistäviin retkiin ja tapahtumiin myös vapaa-ajalla, saat vinkkejä ja alennuksia. Jäsenmaksu pitää sisällään myös työttömyyskassa Statian jäsenyyden. Kysy lisää toimistolta tai aktiiveilta yliopistolla. 

V1 18tb


Uusi Verstas-lehti on netissä, klikkaa kuvaa (pdf) tai lue Issuu tästä.
Lue aiemmat HYHYn Verstas-lehdet Tiedotusosiosta.