| Päivitetty 16.1.2018 |

TES-neuvottelut, lue Pardian neuvottelu-uutinen (5.1.):
Yliopistojen neuvottelussa esillä palkankorotusten taso.

Helsingin yliopiston Kiinteistöpalvelut (KIPA) Oy:öön siirtyneet jäsenemme:Tervetuloa keskustelutilaisuuteen keskiviikkona 17.1.2018 klo 15-17 Porthaniaan PIII-saliin. Kahvitarjoilu, ilmoittaudu tästä. Paikalla ovat luottamusmies, liiton ja HYHYn puheenjohtajat ja lakimies.  Voit tulla keskustelemaan, vaikka et ehdi ilmoittautua. Lue uusin neuvottelutiedote (16.1.). | Bulletin also in english


 

vekukatHelsingin yliopiston Vuoden Esimies 2017 on hakijapalveluiden palvelupäällikkö Sini Saarenheimo. Lue lehdistötiedote ja HYHY-tiedote 13/2017 hausta. Katso lisätietoja ja kuvia tilaisuudesta.   

| Liity jäseneksi | Mitä HYHYn jäsenmaksulla saat? Saat työttömyyskassan jäsenyyden. Saat ammatillista ja yksityisoikeudellista lakiasiain apua ja luottamusmiehet ovat käytettävissäsi. Sinulla on vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, matkustaja- ja matkatavaravakuutukset (lue lisää klikkaamalla tästä linkistä). Voit hyödyntää HYHYn ja liittojen tapahtumia ja koulutuksia, anoa koulutustukea ja tutkintostipendejä. Saat vahvan verkoston ja vertaistukea. Voit  osallistua virkistäviin retkiin ja tapahtumiin myös vapaa-ajalla, saat vinkkejä ja alennuksia. Kysy lisää toimistolta tai aktiiveilta yliopistolla. 

Verstas 0217

 
Viimeisin Verstas on netissä, klikkaa kuvaa (pdf) tai lue Issuu tästä.
HYHYn Verstas-lehdet julkaistaan sähköisinä, sekä pdf että Issuu, linkit Tiedotusosiosta.